No Leaf Clover

    No Leaf Clover "Clover, Clovis, Poni"


S. 18.4.2015
Risteytysponi tamma
Ruunikko (läsi ja sukat joka jalassa)
141cm
Helppo A, 60 cm

"Kilpaponi junnulle tai työponi ratsastuskouluun. Kaunis, ruunikko tamma, jolla on miellyttävät askellajit ja osaamistakin löytyy. Hyvin pehmeä suustaan, toimii parhaiten istunnalla. Hoidettaessa kipakka ja herkkä, suostuu parhaiten yhteistyöhän rauhallisen käsitteljiän kanssa. Poni hyppääkin, mutta esteillä säikky ja levoton, tarvitsee hyvin kuljettavan ratsastajan."


Clover, tamma jolla on maailman ystävällisin katse ja täydellinen pehmeä vaalean punainen turpa. Clover on 141 cm korkea peili, rauhallisen ihmisen kanssa rauhallinen poni on epävarman ihmisen kanssa epävarma sekä levottoman ihmisen kanssa levoton. Herkkä Clovis on myös kipakka nainen joka kertoo mielellään oman mielipiteensä asiaan. Harja kutittaa liikaa, heinät on myöhässä, hoitajan asenne ei miellytä. Clovis kyllä kertoo. Tamma on uskomattoman älykäs ja aktiivinen. Usein tuntuu että se on huomattavasti ihmisiä älykkäämpi ja aktiivisuus tuo omat haasteensa. Liiat vapaat tai liian lyhyet tarhaus ajat tekevät ponista tikittävän aikapommin. Muiden hevosten kanssa Clover tulee hyvin toimeen eikä se nirsoile tarhakavereiden tai naapureiden suhteen.
Ratsuna Clover on miellyttävä oikein ratsastettuna. Mukavat askeleet ja kauniisti rullaava oma moottori tekevät tamman kanssa työskentelystä mukavaa. Liian kovalla kuolaimella tai liian kovalla kädellä Clovis ei toimi ollenkaan. Parhaiten poni toimii rauhallisella istunnalla ja pehmeällä kädellä. Esteillä Clovis on säikky ja levoton ja kaipaa ratsastajaa joka ohjaa ponia rauhallisen varmasti sekä tietää mitä tekee. 

Sukua ei tiedossa.

Kuva ja lainausmerkeissä oleva teksti C: AnneL

Kommentit